Meer afbeeldingen

Tuinsteker Vork Kikker

Artikel In voorraad

€ 21,95
Deze tuinsteker in de vorm van een vork en met een vrolijke kikker, past prachtig in een romantische of landelijke tuin.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Prik deze tuinsteker in de vorm van een vork in de tuin naast de voordeur en de vrolijke kikker zal iedereen welkom heten. Door zijn uiterlijk met de kikker, de tekst 'welcome' en het vlindertje is deze tuindecoratie een prachtige aanvulling voor een romantische of landelijke tuin. Aan de onderzijde van de vork zijn twee pennen van 11 cm vastgemaakt waarmee hij stevig in de grond geprikt kan worden. Je kan hem ook vlakbij een muur een beetje scheef in de grond zetten, zodat het net lijkt alsof de vork tegen de muur aan staat. Deze tuinsteker is gemaakt van roestbruin metaal, alleen de ogen van de kikker zijn van glazen knikkers. De vork bestaat uit twee delen, die eenvoudig in elkaar te draaien zijn.

Lengte: 30 cm
Breedte: 8 cm
Hoogte: 113 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.