Meer afbeeldingen

Tuinsteker Windlicht Liz

Artikel In voorraad

€ 11,50
Deze bloemvormige tuinsteker heeft in zijn hart een vogeltje van aardewerk en aan zijn bladeren hangen twee windlichtjes.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

De bloem van deze romantische tuinsteker bestaat uit bloemen en vlinders. De vleugels van de vlinders staan een beetje omhoog waardoor ze nog mooier zijn. Deze tuindecoratie is met zijn matte grijze kleur en windlichtjes onmisbaar in een landelijke tuin. Het witte vogeltje in het hart van de bloem is gemaakt van aardewerk en daarna geglazuurd met craquelé effect. Je kan het vogeltje draaien, zodat hij altijd de goede kant op kijkt.

In de glazen windlichtjes past precies een waxinelichtje voor een veilige en sfeervolle verlichting. De windlichtjes hangen los aan de tuinsteker en kunnen er ook af gehaald worden. Steek deze landelijke tuindecoratie in de grond naast het terras voor een romantische zomeravond.

De stok bestaat uit twee delen, die eenvoudig in elkaar te draaien zijn. De waxinelichtjes worden niet meegeleverd.

Lengte: 20 cm
Breedte: 6 cm
Hoogte: 100 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.