Meer afbeeldingen

Set 2 Tuinstekers Zeilboten

Artikel In voorraad

€ 14,95
Deze set van twee leuke tuinstekers met twee verschillende zeilbootjes past ook goed in een kleine tuin of grote plantenbak.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Ben jij een liefhebber van zeilboten, de zee en het strand? Dan mag deze set van twee leuke tuinstekers met twee verschillende zeilboten niet in je tuin ontbreken. Er zitten geen bewegende onderdelen aan en ze kunnen eenvoudig op elke gewenste plek in de tuin of grote plantenbak geprikt worden. Ze zijn volledig van metaal gemaakt en het bootje kan eenvoudig aan de stok vastgedraaid worden. Op het lichtblauwe bootje staat de tekst 'welcome' en op het donkerblauwe bootje staat de tekst 'beach'.

Lengte: 13 cm
Breedte: 3 cm
Hoogte: 96 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.