Meer afbeeldingen

Tuinsteker Balans Zwaluwen RVS

Artikel Niet in voorraad

€ 96,50
Deze prachtige tuinsteker van RVS met balancerende zwaluwen is een unieke tuindecoratie.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Het unieke aan deze grote zwart/grijze tuinsteker met balancerende zwaluwen is dat hij bijna helemaal van roestvrijstaal (rvs) gemaakt is. Daardoor gaat hij niet roesten en is hij naast alleen af en toe even schoonmaken geen onderhoud nodig. Wel de lusten en geen lasten; een ideale tuinsteker voor de levensgenieter dus.
De stok bestaat uit 2 delen, deze zijn met de meegeleverde inbussleutel stevig in elkaar te zetten. Duw de stok daarna met je voet op een mooie plek in de grond, zodat hij stevig staat. Zet dan het gedeelte met de zwaluwen op de stok en je bent klaar. Door de zware bol aan de ene kant en de vliegende zwaluw aan de andere kant, wordt het geheel mooi in balans gehouden en zal hij door de wind in beweging gebracht worden.

Lengte: 123 cm
Breedte: 24 cm
Hoogte: 159 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail