Meer afbeeldingen

Tuinsteker Fee Alvina Roest met solar lamp

Artikel In voorraad

€ 21,95
Deze sprookjesachtige tuinsteker met fee in roestkleur heeft een solar lamp die veranderd van kleur wanneer het donker wordt.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Met deze metalen tuinsteker heb je een verrassende en sprookjesachtige decoratie in je tuin. Overdag is de roestkleurige fee van deze tuinsteker prachtig om naar te kijken, zij staat schitterend in een romantische en/of landelijke tuin. De roestkleur past perfect in iedere natuurlijke omgeving. De bol is van plastic en wit van kleur, maar zal 's avonds gaan branden en verschillende kleuren licht geven. In de bol zit een knopje waarmee je het lampje aan of uit kan zetten. In principe kan hij altijd aan staan, zodra het donker wordt gaat de lamp schijnen. De lamp werkt op zonlicht. Absoluut geschikt wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau of tuindecoratie. Hoogte 83 cm, de elf zelf heeft een afmeting van 21 cm hoog en 20 cm breed.

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail