Meer afbeeldingen

Tuinsteker Haai

Artikel In voorraad

€ 19,95
Vrolijke haai voor in de tuin of bij de vijver.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze vrolijke maar stoere haai is gemaakt van metaal. Hij staat geweldig bij een vijver of andere waterpartij, maar ook zonder water haalt u met deze tuinsteker een hele leuke vis naar uw tuin. De haai is vastgemaakt aan een veer waardoor hij een beetje heen en weer kan wiebelen. Deze tuindecoratie kan eenvoudig in de grond geprikt worden.

Deze tuinsteker wordt willekeurig geleverd. Indien u voorkeur heeft voor een variant dan kunt u dit bij het afrekenen van de bestelling in het veld opmerkingen aangeven. Zolang er voorraad is kunnen wij dan aan uw voorkeurswens voldoen.

Hoogte: 120 cm

De prijs is per stuk.

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail