Meer afbeeldingen

Tuinsteker Schommel Vogel Ruby

Artikel In voorraad

€ 23,50
Het leuke vogeltje bovenop deze tuinsteker kan zachtjes heen en weer schommelen door de wind.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit leuke vogeltje schommelt op zijn donkerbruine stok heen en weer door de wind. De vogel van deze tuindecoratie wordt in balans gehouden door de metalen bol aan de onderzijde van de boog. De tuinsteker is volledig gemaakt van metaal en kan overal in de tuin of bloembak neergezet worden. Hij bestaat uit vier delen en is eenvoudig in elkaar te zetten.

Deze tuinsteker wordt willekeurig geleverd, de kleur van het vogeltje is net iets anders. Heb je voorkeur voor één van beide? Laat het ons weten in het veld 'opmerkingen' bij het plaatsen van de bestelling. Zolang je voorkeur op voorraad is kunnen we dan aan je wens voldoen.

De prijs is per stuk.

Lengte: 21 cm
Breedte: 12 cm
Hoogte: 130 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.