Meer afbeeldingen

Tuinvogel Freddy

Artikel In voorraad

Normale prijs: € 39,95

Special Price € 27,95

Tuinvogel Freddy is gemaakt van metaal, met zijn zwemband om en pet op staat hij heel leuk in de buurt van een zwembad of strandhuis.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Zon, zee, strand en tuinvogel Freddy, dat is de ideale combinatie voor deze zomer. Geef hem een leuke plek bij een zwembad of strandhuis en iedereen zal hem geweldig vinden. Hij heeft een blauwe pet op en een zwemband om waar twee glazen met limonade op staan, uit één van de glazen drinkt hij met een rietje. Door zijn grote zwembroek komt hij een beetje sullig over, wat deze gekleurde tuindecoratie juist extra leuk maakt.

Lengte: 28 cm
Breedte: 15 cm
Hoogte: 57 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.