Meer afbeeldingen

Tuinsteker Vogelbad Ruby

Artikel In voorraad

€ 19,95
Dit mooie vogelbad op stok is gemaakt van metaal en heeft een leuk vogeltje op een tak erbij naast.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze donkerbruine metalen tuinsteker met een schattig vogeltje die op een tak zit, kan eenvoudig in de grond geprikt worden. Gebruik hem als vogelbad of vogelvoederschaal. Door zijn formaat is deze tuindecoratie ook zeer geschikt voor kleine tuinen of gebruik in een grote bloembak. In grote tuinen kunnen meerdere exemplaren gebruikt worden, wat een heel mooi effect geeft. Hij bestaat uit 2 delen, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn.

Tijdens warme dagen hebben tuinvogels veel behoefte aan vers water om te drinken en om in te badderen, door dit mooie vogelbad in je tuin te zetten kun je dit gemakkelijk aanbieden.

Deze tuinsteker wordt willekeurig geleverd, de kleur van het vogeltje is net iets anders. Heb je voorkeur voor één van beide? Laat het ons weten in het veld 'opmerkingen' bij het plaatsen van de bestelling. Zolang er voorraad is kunnen we dan aan je wens voldoen.

De prijs is per stuk.

Schaal ø 14 cm
Hoogte: 110 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.