Meer afbeeldingen

Tuinsteker Zonnebloem

Artikel In voorraad

€ 14,95
Deze zonnebloem tuinsteker staat mooi als tuindecoratie, maar kan ook gebruikt worden als vogelbad of vogelvoederschaal.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze mooie tuinsteker van gietijzer is geschikt om in alle soorten en maten tuin te plaatsen. Ook kan deze in een plantenbak geplaatst worden op bijvoorbeeld een balkon. De bruine zonnebloem staat mooi als tuindecoratie, maar kan ook gebruikt worden als vogelbad of vogelvoederschaal. Zet in een grote tuin meerdere bloem exemplaren in een groep bij elkaar, dit geeft een speels effect. Het gietijzer is duurzaam en daardoor heb je jaren plezier van de tuinsteker.
Breedte: 14 cm
Hoogte: 75 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail