Meer afbeeldingen

Vogelbad Glory

Artikel In voorraad

€ 68,50
Op de rand van dit elegante gietijzeren vogelbad op voet in de kleuren blauw/groen en goud, zit een fee met een vogeltje op haar voet.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit prachtige gietijzeren vogelbad op voet weegt maar liefst 5,5 kg en kan dus stevig op een mooie plek op het terras staan. Deze magische tuindecoratie is blauw/groen en goud van kleur en op de rand van het bad zit een fee met een vogeltje op haar voet. De rand van het bad is ook versierd met mooie bloemen, een kolibrie en een vlinder. De sierlijke poot maakt het geheel tot een betoverend mooi vogelbad, die een speciaal plekje in uw tuin verdiend. Dit duurzame vogelbad bestaat uit 4 delen en is eenvoudig in elkaar te zetten.

Schaal: ø 29 cm
Hoogte: 64 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Niet alle laksoorten zijn geschikt, gebruik bijv. geen Hammerite product. Probeer altijd eerst een klein stukje op de achterkant voordat u de hele decoratie in de lak zet. Een bouwmarkt of verfwinkel kan u waarschijnlijk een goed advies geven over welke metaallak u het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.

What do you want to do ?
New mail