Meer afbeeldingen

Vogelbad op voet Vogels

Artikel In voorraad

€ 39,95

Prachtig vogelbad op voet van zwaar gietijzer met twee vogeltjes op de rand.


Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Dit gietijzeren vogelbad weegt 3 kg en is bruin/zwart van kleur. Op de rand van deze landelijke tuindecoratie zitten twee vogeltjes. De gietijzeren vogeltjes nodigen echte tuinvogels uit om ook gebruik te komen maken van het vogelbad. De binnenkant van de schaal is versierd met bloemen en bladeren. De sierlijke voet maakt het geheel tot een mooi landelijk vogelbad, waarvoor jij vast een mooi plekje in je tuin hebt. Als je hem onder een afdak zet dan is deze schaal ook prima te gebruiken als vogelvoederschaal.

Hij bestaat uit 3 delen die eenvoudig in elkaar te draaien zijn en de vogeltjes worden met een schroef vastgemaakt aan de schaal.

Schaal: ø 25 cm
Hoogte: 51 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.