Bestellen en Verzenden

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer je op een doordeweekse dag bestelt, ontvang je uiterlijk 2 dagen later je bestelling.  Voorbeeld; maandag besteld is woensdag geleverd.
Wij streven ernaar om pakketten die voor 15.00 uur besteld worden dezelfde dag nog te versturen, zodat je de bestelling de volgende dag ontvangt.

Vrijdag avond of het weekend besteld? Dan ontvang je de bestelling op dinsdag.

Wat is het minimale bedrag dat ik moet besteden?

Naast de verzendkosten hebben wij ook kosten om een order af te handelen. Zoals onder andere de doos met het opvulmateriaal, het inpakken van de bestelling en het uitprinten van de verzendsticker. Daarom kunnen orders onder de € 10,- voor ons niet uit en hanteren wij dit als minimum orderbedrag. Daarnaast is het ook beter voor het milieu en dus ook voor jou en mij.

Bezorgen en Afhalen

Door wie wordt de bestelling bezorgd?

Wij verzenden de pakketen via PostNL en DPD. Dit is afhankelijk van het formaat van het pakket.

Wordt een bestelling gratis bezorgd?

Wij rekenen voor het verzenden van de pakketten verzendkosten.
Pakketten boven de €100,00 worden gratis verzonden.

Kan ik buiten Nederland en België laten bezorgen?

Ja dat kan zeker. Neem contact met ons op via info@mooilandelijk.nl en geef door wat je wilt bestellen en naar welk land. Wij zoeken dan uit wat de verzendkosten zijn en zullen het pakket naar het gewenste land opsturen. In overleg zal de betaling middels een factuur plaatsvinden.

Ik wil mijn bestelling afhalen, hoe zorg ik dat ik geen verzendkosten hoef te betalen?

Je kan je bestelling bij ons afhalen in Ens. Nadat je het product in de winkelwagen hebt staan kan je in de winkelwagen aanvinken dat je het wilt afhalen.
Als je het vinkje hebt gezet zullen de verzendkosten niet verrekend worden.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?

Dit kan bij ons aan de Schokkerringweg 35 in Ens.
Bel, 06- 57581872 of mail naar info@mooilandelijk.nl wanneer je wilt komen, zodat wij aanwezig zijn.

Hebben jullie een winkel?

Nee, wij hebben geen winkel.
Wel is het mogelijk om op afspraak langs te komen en wat uitgezochte producten te bekijken, of je bestelling af te halen. Bel altijd even van te voren voor je langskomt met 06-57581872.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij hebben geen winkel en dus geen openingstijden. De webwinkel is 24 uur per dag open om bestellingen te plaatsen.

Annuleren en Retour

Ik heb mij bedacht en wil mijn bestelling annuleren, wat moet ik doen?

Indien je de bestelling helemaal geplaatst hebt en betaald hebt, dan kan je het beste zo snel mogelijk een mailtje sturen aan info@mooilandelijk.nl om je bestelling te annuleren.
Wanneer wij je bestelling nog niet hebben verzonden annuleren we de bestelling en ontvang je binnen enkele werkdagen je geld terug.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, mag deze retour?

Jammer dat het product niet naar wens is. Je hebt 14 dagen bedenktijd. Wil je het niet houden, dan mag je het product binnen die 14 dagen retour sturen. De verzendkosten zijn hierbij voor eigen rekening.
Retour sturen kan via PostNL, DHL of DPD naar:
Mooi Landelijk
Schokkerringweg 35
8307 RC Ens

 

Hoe stuur ik mijn bestelling terug?

Je bestelling mag je binnen de 14 dagen bedenktijd retour sturen indien deze niet naar wens is. Wij vragen je het product zo goed mogelijk in te pakken zodat schade wordt voorkomen. Je kan naar het een dichtstbijzijnde postpunt je pakket laten versturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.
Retour sturen kan via PostNL, DHL of DPD naar:
Mooi Landelijk
Schokkerringweg 35
8307 RC Ens

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen, wat moet ik nu doen?

Wat jammer te horen dat je bestelling is beschadigd tijdens het transport. Wij vragen je contact met ons op te nemen om te overleggen wat we kunnen doen. Het liefst ontvangen we ook foto’s van de schade zodat we eventueel de kosten kunnen verhalen bij de pakketdienst.
Uiteraard zullen we een passende oplossing vinden voor je beschadigde product.

Moet ik betalen om mijn bestelling retour te sturen?

De verzendkosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Met uitzondering bij een defect.
Verder zijn er geen kosten verbonden aan het retour sturen.

Krijg ik mijn geld terug wanneer ik een product retour stuur?

Wanneer het product bij ons goed is aangekomen, krijg je binnen enkele dagen het geld teruggestort.
Mocht er iets beschadigd zijn dan zal in overleg gekeken worden naar een oplossing.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen!
Dit kan door te appen of bellen met: 06-57581872 of mail naar info@mooilandelijk.nl