Levertijd
Wij leveren bijna alles uit voorraad en versturen je pakket met de pakketservice van DPD of PostNL. Bij de producten op onze website staat vermeld wanneer wij verwachten dat je bestelling geleverd gaat worden. De levertijd is normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Tijdens of net na feestdagen kan je bestelling vertraging oplopen, houd hier rekening mee.

Track en Trace
Zodra je pakket klaar voor verzending is ontvang je via DPD of PostNL een e-mail met de pakketcode. Hiermee kun je de status van de verzending volgen en zien binnen welk tijdvenster het pakket bezorgd gaat worden.

De producten worden altijd zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW.

Verzendkosten

Nederland€ 7,00 Boven € 100,- geen verzendkosten
België€ 13,00Boven € 100,- geen verzendkosten

Neem voor verzending naar andere landen contact met ons op.

Minimum orderbedrag
Naast de verzendkosten hebben wij ook kosten om een order af te handelen. Zoals onder andere de doos met het opvulmateriaal, het inpakken van de bestelling en het uitprinten van de verzendsticker. Daarom kunnen orders onder de € 10,- voor ons niet uit en hanteren wij dit als minimum orderbedrag. Daarnaast is het ook beter voor het milieu en dus ook voor jou en mij.

Afhalen 
Mooi Landelijk heeft naast de webwinkel geen ‘gewone’ winkel, maar het is op afspraak mogelijk om artikelen af te komen halen. Heb je iets moois gezien en wil je dat graag afhalen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Betalen kan contant, per pin of door te bestellen op de website en aan te klikken afhalen in Ens.