Verzenden & Retourneren

Levertijd
Wij leveren bijna alles uit voorraad en versturen je pakket met de snelle pakketservice van DPD of DHL. Bij de producten op onze website staat vermeld wanneer wij verwachten dat je bestelling geleverd gaat worden. De levertijd is normaal gesproken 2 à 3 werkdagen. Tijdens of net na feestdagen kan je bestelling een dag later aangeboden worden dan op de website vermeld was tijdens het bestellen.

Zodra uw pakket klaar voor verzending is ontvang je via DPD of DHL een e-mail met de pakketcode. Hiermee kun je de status van de verzending volgen en zien binnen welk tijdvenster het pakket bezorgd gaat worden.

De producten worden altijd zorgvuldig gecontroleerd en ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW

Verzendkosten

Nederland € 5,95  Boven € 75,- geen verzendkosten
België € 9,95
Luxemburg € 9,95
Duitsland € 14,95


Minimum orderbedrag
Naast de verzendkosten hebben wij ook kosten om een order af te handelen. Zoals onder andere de doos met het opvulmateriaal, het inpakken van de bestelling en het uitprinten van de verzendsticker. Daarom kunnen orders onder de € 10,- voor ons niet uit en hanteren wij dit als minimum orderbedrag. Daarnaast is het ook beter voor het milieu en dus ook voor jou en mij.

Retourneren
Als een besteld product niet naar wens is, mag je deze binnen 14 dagen na ontvangt retour sturen. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Meld je retourzending van tevoren altijd even door een email te sturen.

Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport. Verstuur het retourpakket altijd via een DPD-pakketshop of PostNL, dan ontvang je een verzendbewijs waarmee het mogelijk is om de zending te traceren. Het betaalde aankoopbedrag, inclusief verzendkosten wanneer alles teruggezonden wordt, zal na ontvangst van de retourzending direct teruggestort worden

Afhalen
Mooi Landelijk heeft naast de webwinkel geen 'gewone' winkel, maar het is altijd mogelijk om artikelen af te komen halen. Heb je iets moois gezien en wil je dat graag afhalen? Neemt dan even contact met ons op om een afspraak te maken.