Verzenden & Retourneren

Levertijd
Wij leveren alles uit voorraad en versturen uw pakket met de snelle pakketservice van DPD. Bij de producten op onze website staat vermeld wanneer wij verwachten dat uw bestelling geleverd gaat worden, de levertijd is normaal gesproken 2 à 3 werkdagen. Tijdens of net na feestdagen kan uw bestelling een dag later aangeboden worden dan op de website vermeld was tijdens het bestellen. Zodra uw pakket klaar voor verzending is ontvangt u via DPD een e-mail met de pakketcode. Hiermee kunt u de status van de verzending volgen en zien binnen welk tijdvenster van 1 uur het pakket bezorgd gaat worden.

De producten worden altijd zorgvuldig ingepakt, zodat de kans op beschadigingen tijdens het transport zo klein mogelijk is. Om de kosten voor u laag te houden en het milieu te sparen maken wij vaak gebruik van gebruikte dozen.

Alle prijzen die op onze website staan zijn inclusief 21% BTW

Verzendkosten

Nederland € 5,95 
België € 9,95
Luxemburg € 9,95
Duitsland € 14,95

 

Retourneren
Indien een besteld product niet naar wens is kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangt retour sturen. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper. Meldt u uw retourzending van te voren altijd even door een email te sturen. Het product dient in originele staat, onbeschadigd en ongebruikt te zijn.

Verpak het product goed, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het transport en verstuur uw retourpakket altijd via een DPD pakketshop of het postkantoor, u ontvangt dan een verzendbewijs waarmee het mogelijk is om de zending te traceren. Het door u betaalde aankoopbedrag, inclusief verzendkosten wanneer alles teruggezonden wordt, zal na ontvangst van de retourzending direct aan u terug worden gestort

Afhalen
Mooi Landelijk heeft naast de webwinkel geen 'gewone' winkel, maar het is altijd mogelijk om artikelen af te komen halen. Heeft u iets moois gezien en wilt u dat graag afhalen? Neemt u dan even contact met ons op om een afspraak te maken.