Meer afbeeldingen

Vogels Jut en Jul

Artikel In voorraad

€ 24,95
Twee grappige vogels van polystone die samen gezellig met bungelende benen in een kast, op een plank, een tafel of andere rand kunnen zitten.
Meer informatie...

Productbeschrijving

Details

Deze twee vogels van polystone vallen goed op met hun knalblauwe zwemvliezen. Ze zijn gemaakt om ergens op een rand te zitten, zodat hun benen naar beneden bungelen. Polystone is een mengsel van gemalen steen en kunsthars. Producten die gemaakt zijn van polystone, hebben vaak een levensechte vorm en details. Maar het is niet vorstbestendig en daarom adviseren wij om Jut en Jul 's winters naar binnen te halen. Geniet er 's winters lekker binnenshuis van, dan blijven ze heel lang bij je.

Heb jij een leuk plekje bij je terras of onder de overkapping waar Jut en Jul samen lekker kunnen relaxen?

De prijs is per set (2 stuks).

Lengte: 9 cm
Breedte: 15 cm 
Hoogte: 27 cm

Product onderhoud

Metaal
De meeste producten uit ons assortiment zijn gemaakt van metaal en behandeld met verf of lak om hem het juiste uiterlijk te geven. Muurdecoraties die onder een afdak hangen blijven hierdoor jaren goed. Op geverfd metaal dat aan diverse weersomstandigheden blootgesteld wordt kan roestvorming ontstaan. Wanneer dit niet gewenst is adviseren wij om de tuindecoratie met een blanke lak te behandelen. Doe dit voordat hij naar buiten gaat en herhaal dit dan jaarlijks. Een bouwmarkt kan je een goed advies geven over welke metaallak je het beste kunt gebruiken. Het is niet noodzakelijk om tuindecoraties die gemaakt zijn van metaal in de winter naar binnen te halen, maar dit verlengt de levensduur wel.

Heksenbollen
De heksenbollen uit ons assortiment zijn gemaakt van roestvrij metaal, deze hoeven niet behandeld te worden.